Activiteiten emoji met betekenis

Hier vind je de lijst met activiteiten emoji voor Whatsapp, Facebook en co met betekenis en unicode. Veel plezier op ontdekkingsreis in de bonte wereld van emoji’s!

Categorie: ⚽ Activiteiten Emoji’s

U+26BD
Voetbal emoji U+26BD
 Voetbal
Kampioenen!!! Laat het spel beginnen. De zwart-witte bal wordt het meest in samenhang met Europees voetbal gebracht. Voetbal is veruit de meest populaire teamsport in Nederland.
U+1F3C0
Oranje gekleurde bal U+1F3C0
🏀 Basketbal
De bal moet door het net gegooid worden. Twee teams proberen de bal in het net van de tegenstander te gooien. Elke vier jaar vindt er een wereldkampioenschap plaats. Professionele basketbalspelers behoren tot de best betaalde sporters.
U+1F3C8
Football emoji U+1F3C8
🏈 American Football
Touchdown! American Football is een populaire sport uit de VS. Twee teams proberen de bal in de eindzone van de tegenstander te brengen. Deze emoji wordt gebruikt in verband met American Football als sport, de Superbowl, of de Verenigde Staten.
U+26BE
Honkbal Whatsapp U+26BE
 Honkbal
Ik zou graag naar een honkbalwedstrijd willen kijken! De witte bal met rode naden is typerend voor het honkbalspel. Het is een team- en balsport die vooral populair is in de VS en in de Latijns-Amerikaanse en Oost-Aziatische landen. Deze emoji wordt gebruikt in samenhang met de VS en sport in het algemeen.
U+1F94E
Softbal U+1F94E
🥎 Softbal
Ik hou van team- en balsporten! Softbal is verwant aan het honkbal en deze sport is erg populair in de Verenigde Staten. Softbal lijkt veel op honkbal, maar heeft een paar afwijkende voorschriften. Het veld is iets kleiner en de bal is iets groter. Softbal wordt vooral veel door vrouwen gespeeld en honkbal overwegend door mannen.
U+1F3BE
Tennisbal emoji U+1F3BE
🎾 Tennis
Grandslamtoernooi! Tennis is een balspel voor twee spelers (enkelspel) of vier spelers (dubbelspel). Vroeger was tennis vooral een sport voor de rijken, maar is vandaag de dag een populaire sport voor iedereen. De emoji kan ook in figuurlijke zin gebruikt worden voor een zaak of kwestie die tussen verschillende personen steeds heen en weer blijft slingeren.
U+1F3D0
Volleybal smiley U+1F3D0
🏐 Volleybal
Van een gezellig vrijblijvend potje volleybal op het strand, volleybal volgens de regels tijdens de gymles of gedisciplineerd spel bij de Olympische Zomerspelen. Het doel is de bal over het net op de grond van de tegenstander te krijgen. Deze emoji staat voor het volleybalspel.
U+1F3C9
Rugby emoji U+1F3C9
🏉 Rugby
Rugby is een team- en balsport die oorspronkelijk uit Engeland komt. Tijdens de wedstrijd proberen de spelers de bal langs de tegenstanders te dragen of te schoppen om punten te scoren. De emoji heeft betrekking op de ovalen bal, een speler of de sport rugby zelf, maar kan ook op roekeloos gedrag duiden.
U+1F94F
Frisbee emoji U+1F94F
🥏 Frisbee
Laten we in het park gaan frisbeeën. De plastic werpschijf is een populair voorwerp om mee te nemen naar het strand en wordt ook gebruikt als serieus sportattribuut voor individuele of teamsporten. Honden vinden het ook leuk om de frisbee op te vangen.
U+1F3B1
Biljartbal 8 U+1F3B1
🎱 Biljart
De zwarte biljartbal met de nummer 8 mag alleen weggespeeld worden als de andere biljartballen niet meer op het poolbiljart liggen. Deze emoji staat symbool voor de laatste, als enige overgebleven persoon, een moeilijke situatie of een speler die risico’s niet uit de weg gaat en met deze emoji moet het tegenovergestelde effect worden bereikt.
U+1F3D3
Ping pong emoji U+1F3D3
🏓 Tafeltennis
Laten we een gezellig potje tafeltennis spelen! Tafeltennis, ook wel pingpongen genoemd, is een gezellige vrijetijdsbesteding, maar ook een van de sporten die op de Olympische Spelen wordt beoefend. Tafeltennis komt oorspronkelijk uit Engeland.
U+1F3F8
Shuttle U+1F3F8
🏸 Badminton
Ik speel graag badminton! Het doel is de shuttle in het tegenover liggende veld op de grond te krijgen, zonder dat hij teruggeslagen kan worden. Competitieve sport en populaire vrijetijdsbesteding. De emoji kan symbolisch wijzen op de behoefte aan een grotere persoonlijke betrokkenheid.
U+1F3D2
IJshockey Whatsapp U+1F3D2
🏒 IJshockey
De Stanley Cup wordt elk jaar aan de kampioenen van de belangrijkste hockeycompetitie van de wereld uitgereikt. IJshockey wordt op het ijs gespeeld op schaatsen, waarbij met een hockeystick een platte schijf (de puck) in het doel van de tegenstander moet worden gespeeld. IJshockey is van oorsprong een Canadese sport.
U+1F3D1
Hockey emoji U+1F3D1
🏑 Hockey
We kijken naar het Olympische hockeytoernooi! Het balspel wordt met een hockeystick op een grasveld gespeeld. Het doel van deze teamsport is de bal in het doel van de tegenstander te slaan. Vrouwelijke hockeyspelers dragen bij het spel een rokje.
U+1F94D
Lacrosse stick Facebook U+1F94D
🥍 Lacrosse
Het snelste spel op twee benen. Tactiek, teamspirit, snelheid en uithoudingsvermogen zijn belangrijk voor het beoefenen van deze teamsport. Doel: met gebruik van een stick (crosse) de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Wordt gezien als college sport en is een populaire sport in de Verenigde Staten en Canada.
U+1F3CF
Cricket U+1F3CF
🏏 Cricket
Cricket is een balsport, gespeeld door twee teams. Het spel lijkt een beetje op honkbal. Het is de enige sport met een officiële lunch- en theepauze. In spirituele zin staat deze emoji voor een evenwichtig sociaal leven en hechte vriendschap, maar ook voor competitieve situaties en rivaliteit.
U+26F3
Vlaggetje met hole U+26F3
 Golfsport
Bij golfen draait het om de bal met behulp van een golfclub in een gat (hole) te laten rollen. Dankzij het vlaggetje weet je waar de golfbal naartoe moet. De bal wordt hier niet meer weggeslagen maar over het gras (de green) richting hole gerold.
U+1F6DD
Schuif Emoji U+1F6DD
🛝 Speeltuinglijbaan
Laten we naar de speeltuin gaan! Brengt jeugdherinneringen terug aan zorgeloos, kinderlijk en speels plezier. Of er is een bezoek aan het pretpark met de kinderen of kleinkinderen gepland. In de volksmond gebruikt voor ongevraagde privéberichten in sociale media (“glijden in de Dms“).
U+1F3F9
Pijl en boog U+1F3F9
🏹 Pijl en boog
Cupido heeft zijn pijl op jou gericht. Pijl en boog worden vaak in samenhang met een liefdespijl gebracht. Deze emoji kan echter ook op boogschieten slaan. Symbolisch kunnen de pijl en boog betrekking hebben op een gebeurtenis of een doel bereikt hebben.
U+1F3A3
Hengel met vis U+1F3A3
🎣 Hengel met vis
“Een grote vis aan de haak hebben geslagen”, of een “visje uitgooien”. Vissen is een populaire vrijetijdsbesteding waarbij velen zich even lekker kunnen ontspannen.
U+1F3BD
Sportshirt U+1F3BD
🎽 Sportshirt met sjerp
Dit jaar gaat iemand de marathon lopen of is regelmatig aan het joggen of men is op zoek naar een nieuw sportshirt. Op basis van de kleur of het nummer op de sjerp kunnen lopers geïdentificeerd worden tijdens een wedstrijd of hardloopevenement.
U+1F6F9
Skateboard emoji U+1F6F9
🛹 Skateboard
Laten we gaan skateboarden in het park. Een skateboard is een houten plank met twee trucks en vier wieltjes waar elk twee lagers in zitten. Wordt niet enkel als voortbewegingsmiddel gezien, maar ook als hobby, een sportsoort en in verband gebracht met de jeugdcultuur. Het “asfalt surfen” ontstond in de 60-er jaren in Californië.
U+1F6F7
Slee emoji U+1F6F7
🛷 Slee
Zin in sleeën? Rodelen of sleeën is een winterse activiteit die zorgt voor veel pret in de sneeuw. Grote lol voor jong en oud. Deze emoji kan gekoppeld worden aan de kindertijd en aan Kerstmis.
U+26F8
Schaats Whatsapp U+26F8
 Schaats
We gaan schaatsen! De schenkel uit ijzer onder de schoen van de schaats maakt het glijden op ijsoppervlakte mogelijk, of dat nu op kunstschaatsen of ijshockeyschaatsen, in een sporthal of op het buitenijs gebeurt. Het is een populaire activiteit in het koudere seizoen. De emoji staat voor balans, vaardigheid en zelfbeheersing.
U+1F94C
Curling sport U+1F94C
🥌 Curling steen
We hebben kaartjes voor de Olympische Winterspelen! Curling is een officiële wintersport en wordt op het ijs gespeeld door twee teams met zware stenen waarmee men punten kan scoren. De richting van de steen kan worden door de spelers beïnvloed door de baan te vegen met een soort bezem.
U+1F3BF
Ski’s en skischoenen emoji U+1F3BF
🎿 Ski’s en skischoenen
De wintersport is erg populair. Deze emoji kan verwijzen naar een persoon die skiet of een skioord. Misschien moet er nog een skiuitrusting geregeld worden.
U+26F7
Skiër emoji U+26F7
 Skiër
Laten we samen op wintersport gaan om te skiën! Sinds de jaren ’50 is het alpineskiën een populaire wintersport geworden. De Alpen zijn een favoriete skibestemming. Via een lift worden de skiërs naar hoge pistes gebracht.
U+1F3C2
Snowboarder emoji U+1F3C2
🏂 Snowboarder
Een sport waarbij men op een snowboard afdaalt van een besneeuwde berghelling. In 1900 werd de voorloper van het huidige snowboard uitgevonden door een Oostenrijker. Deze emoji staat symbool voor de winter: vakantie, sport, activiteiten of bergen.
U+1F3CB
Bodybuilder emoji U+1F3CB
🏋 Bodybuilder
Zullen we morgen in de gym een beetje pompen? Gewichtheffen is een krachtsport om kracht en spieren op te bouwen. Het kan als competitieve sport beoefend worden of om spierbundels te kweken. Deze emoji staat zowel symbool voor de fitnessstudio, een fitness levensstijl als sportvoeding.
U+1F93C
Worselaar emoji U+1F93C
🤼 Worstelaar
Wil je met me worstelen? Worstelen is een vechtkunst waarbij je het hele lichaam gebruikt. Worstelen is een van de sporten van de Olympische Zomerspelen, maar is ook vaak onderdeel in opleidingen voor het leger. De emoji staat symbool voor een gevecht met jezelf of iets of iemand anders.
U+1F938
Turnen U+1F938
🤸 Persoon maakt radslag
Een radslag is een basisvaardigheid bij turnen en kan op de grond gedaan worden of op een evenwichtsbalk. De persoon is vrolijk en uitgelaten of wil met de emoji laten zien dat men tegenwoordig aan turnen of gymnastiek doet.
U+26F9
Vrouw dribbelt bal U+26F9
 Vrouw dribbelt met bal
Ik ben aan het sporten! Een vrouw die met een basketbal dribbelt. Deze emoji staat symbool voor sport en activiteit en kan ook bedoelt worden als uitnodiging voor een wedstrijd.
U+1F93A
Schermen U+1F93A
🤺 Schermer
Voor een zaak vechten of harde woorden gebruiken. Een persoon in schermkleding met masker en wapen. Het is een vechtsport in de vorm van een duel. En garde! Wees gewaarschuwd, je tegenstander neemt een vechtpositie in. Deze emoji staat symbool voor wraak, vergelding en kondigt ruzie of harde kritiek aan.
U+1F93E
Handballer U+1F93E
🤾 Handbal
Twee ploegen proberen de bal in het doel van de ander te werpen. Handbal is een bekende en populaire teamsport. De emoji staat symbool voor uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie.
U+1F3CC
Golfer emoji U+1F3CC
🏌 Golfer
Heb je tijd voor een partijtje golf? Een golfspeler op de afslagplaats (de tee). De golfbal moet met zo min mogelijk slagen van de tee in de hole gespeeld worden. Deze traditionele balsport begon als sport voor de rijken, maar is tegenwoordig een populaire sport voor iedereen.
U+1F3C7
Paardenrennen emoji U+1F3C7
🏇 Paardenrennen
De ruiter op een paard bij de paardenrennensport heet een jockey. Om dit beroep uit te kunnen oefenen heeft men een driejarige opleiding gevolgd. Paardenrennen behoort tot een van de oudste sporten. De emoji kan in samenhang met een weddenschap gebruikt worden, bijvoorbeeld: wie als eerste thuis is.
U+1F9D8
Yoga emoji U+1F9D8
🧘 Persoon in lotushouding
De lotushouding heeft veel weg van de kleermakerszit, met het verschil dat de voeten zich op de bovenbenen bevinden. Het is een klassieke zithouding voor yoga of om te mediteren. De emoji staat voor innerlijke balans, evenwicht, flexibiliteit, rust en kracht.
U+1F3C4
Surfer emoji U+1F3C4
🏄 Surfer
Surfen op de perfecte golf of op het internet. Men laat zich op een surfplank over de golven op het water dragen. Surfen is een populaire watersport. De emoji staat symbool voor zon, strand, Hawaii en een zekere levenshouding.
U+1F3CA
Zwemmer Facebook U+1F3CA
🏊 Zwemmer
Zwemmen is voor iedereen, het maakt niet uit hoe oud je bent of welke conditie je hebt. Je kunt zwemmen in een zwembad, een meer of in de zee. Laten we gaan zwemmen!
U+1F93D
Waterpolo emoji U+1F93D
🤽 Waterpolo speler
Pak je zwemspullen in! Een teamsport waarbij de spelers van twee teams proberen de bal in het doel van de tegenstander te gooien. Staat symbool voor professionele sport, Olympische disciplines of vrijetijdbesteding in het zwembad.
U+1F6A3
Persoon die roeit U+1F6A3
🚣 Roeiboot
We zitten in een boot! Vrijetijdsactiviteit, professionele of amateursport, familie-uitje, of een romantische date. Het roeien van de boot gaat het beste op rustig water.
U+1F9D7
Klimmen U+1F9D7
🧗 Klimmende persoon
Het doel is bereikt. De persoon is gezekerd en klimt op een klimmuur. Populaire vrijetijdsbesteding en full body sport. Vereist kracht, coördinatie en moed.
U+1F6B5
Mountainbike emoji U+1F6B5
🚵 Mountainbiker
Laten we een toertocht door de bergen maken! Met een mountainbike, een soort off the road fiets, kun je paden buiten de normaal verharde wegen ontdekken. Staat symbool voor een sportieve bezigheid en uitstapjes in de natuur.
U+1F6B4
Fietser Whatsapp U+1F6B4
🚴 Fietser
Zin in een fietstocht? Vervoermiddel, vrijetijdbesteding of sportieve activiteit. Fietsen is een populaire manier om files te ontwijken, een paar kilootjes te verliezen of om een tochtje te maken.
U+1F3C6
Beker emoji U+1F3C6
🏆 Beker
Een glimmende beker, meestal voorzien van een gravure. Een symbool van succes en erkenning van de prestaties van een individu of team. We hebben gewonnen!
U+1F947
Medaille 1e plaats U+1F947
🥇 Medaille 1e plaats
Gewonnen! De winnaar van een wedstrijd ontvangt de gouden medaille. Kan ook in figuurlijke zin verwijzen naar een persoon die zichzelf als een winnaar ziet.
U+1F948
Medaille 2e plaats emoji U+1F948
🥈 Medaille 2e plaats
We zijn tweede geworden! De zilveren medaille staat voor de tweede plaats in wedstrijden. Op de tweede plaats ben je eerste verliezer. In de sport worden traditioneel drie plaatsen toegekend aan de winnaars.
U+1F949
Medaille 3e plaats U+1F949
🥉 Medaille 3e plaats
We hebben brons! Brons is de prijs voor de derde plaats in een (meestal) sportieve wedstrijd. De medaille wordt tijdens de uitreiking om de nek gedragen.
U+1F3C5
Medaille emoji U+1F3C5
🏅 Sportmedaille
De keerzijde van de medaille. Wie wint de meeste medailles? De sportmedaille wordt uitgereikt bij veel sportevenementen als beloning voor sportieve prestaties.
U+1F396
Militaire onderscheiding emoji U+1F396
🎖 Militaire onderscheiding
Daarvoor verdien je een medaille! Een militaire onderscheiding is een medaille die wordt toegekend aan een militair voor goed of bijzonder gedrag. Wordt gebruikt als herinnering aan persoonlijke prestaties en vaardigheden.
U+1F3F5
Rozet Facebook U+1F3F5
🏵 Rozet
Voortreffelijk! Onderscheiding in de vorm van een bloem. De rozet behoort tot de versieringcultuur van de Europese en Indische kunst. Ook vandaag de dag wordt de rozet als militaire onderscheiding uitgereikt voor bijzonder goede prestaties.
U+1F397
Geel lintje U+1F397
🎗 Lintje
Symbool voor solidariteit. Teken van (politiek onafhankelijke) ondersteuning van militaire onderdanen of om aandacht te vragen voor de ziekte endometriose.
U+1F3AB
Ticket U+1F3AB
🎫 Ticket
We hebben de kaartjes! Emoji heeft betrekking op een evenement. Dat kan een theatervoorstelling zijn, een sportevenement, een filmavond of een festival. De tickets zijn gekocht of moeten nog geregeld worden.
U+1F39F
Toegangsbewijzen emoji U+1F39F
🎟 Toegangsbewijzen
Ik heb twee toegangsbewijzen voor de voetbalwedstrijd! Admit One geeft toegang voor één persoon. Deze kaarten worden gekocht voor evenementen, de bioscoop, het zwembad of pleziertochtje.
U+1F3AA
Circustent Whatsapp U+1F3AA
🎪 Circustent
Manege gratis! Ronde circustent met vlag. Een circus bestaat meestal uit een groep artiesten die het publiek voorziet van verschillende artistieke voorstellingen, bijvoorbeeld acrobatiek, magie en ander vermaak. Deze emoji wordt vaak gebruikt in verband met een uitnodiging voor het circus of een persoon op zijn clowneske gedrag aan te spreken.
U+1F939
Jongleur emoji U+1F939
🤹 Jongleur
Wat een circus! Een kunstenaar die trucs uitvoert door voorwerpen in de lucht te gooien en op te vangen. Jongleurs zijn handig, speels, geconcentreerd en goed in multitasking en daarbij bereid risico’s te nemen.
U+1F3AD
Maskers Whatsapp U+1F3AD
🎭 Uitvoerende kunsten
Heb je zin om met mij naar het theater te gaan? De twee maskers komen oorspronkelijk uit de tragikomedie van het oude Griekse theater. Het ene gezicht lacht, het andere fronst. Heeft betrekking op het drama van het verhaal, het goede en het slechte karakter, de held van het verhaal en zijn tegenstander.
U+1F3A8
Verfpalet U+1F3A8
🎨 Verfpalet
Het wordt tijd om iets creatiefs te doen! Kunstschilders gebruiken het schilderspalet om de kleuren van de verf te mengen. Emoji heeft betrekking op kunst, schilderen, creativiteit en een nieuwe hobby.
U+1F3AC
Filmklapper U+1F3AC
🎬 Filmklapper
“En..aktie!”, “Laten we het nog eens opnieuw doen”, of, “Dat was het! (It’s a wrap)”. De filmklapper is een hulpmiddel bij filmopnamen, om later bij het monteren van de film beeld en geluid op elkaar af te kunnen stemmen. Staat symbool voor de bioscoop of filmopnamen.
U+1F3A4
Microfoon emoji U+1F3A4
🎤 Microfoon
“We gaan naar de karaokebar”, of, “Het concert was geweldig!” De microfoon emoji wordt gebruikt in samenhang met spreken of zingen van meerdere mensen, bijvoorbeeld op evenementen. Kan ook een aanwijzing zijn van een mededelings- of geldingsdrang van een persoon.
U+1F3A7
Koptelefoon emoji U+1F3A7
🎧 Koptelefoon
“Speaker in plaats van sneaker”. Symbool voor een bepaalde levensstijl, zo dragen bijvoorbeeld hipsters graag een reusachtig grote koptelefoon. Kan voor muziek in het algemeen gebruikt worden; je bent net een geweldig album of podcast aan het beluisteren.
U+1F3BC
Muzieksleutel U+1F3BC
🎼 Partituur
We repeteren met het orkest! Emoji staat voor muziek, een symfonie, een concert of klassieke muziek. De geschreven muziekcombinatie bevat alle informatie voor muzikanten om het stuk te spelen.
U+1F3B9
Keyboard emoji U+1F3B9
🎹 Keyboard
Een elektronisch toetsenbordinstrument dat geen piano of vleugel is. Vanwege de automatische begeleiding wordt het instrument graag individueel gebruikt of voor vermaak. Deze emoji wordt ook geassocieerd met controle of manipulatie over de gevoelens van anderen.
U+1F3B7
Saxofoon Facebook U+1F3B7
🎷 Saxofoon
Wil je met mij naar de jazzclub? Het warm klinkende muziekinstrument is gemaakt uit messing. De saxofoon heeft een lange traditie in het blaasorkest, in de klassieke muziek, maar ook in de rock’n’roll. Als symbool wordt het vaak geassocieerd met intellectuele vaardigheden, communicatieve vaardigheden en noviteiten, maar kan ook gezien worden als waarschuwing.
U+1F3BA
Trompet Whatsapp U+1F3BA
🎺 Trompet
Mag ik even je aandacht! Iemand is muzikaal en speelt zelf een instrument of houdt van muziek. Trompetten zijn bekende instrumenten in de volksmuziek, fanfares en parades. Vroeger was het blikken muziekinstrument enkel voorbehouden aan koningen en hemelse wezens, zoals de engelen met hun trompetten.
U+1F3B8
Gitaar emoji U+1F3B8
🎸 Gitaar
De gitaar emoji kan afgebeeld worden als akoestische of elektrische gitaar en staat symbool voor muziek, concerten en festivals. De gitaar bestaat al 5000 jaar.
U+1F3BB
Viool Whatsapp U+1F3BB
🎻 Viool
“Hij moet altijd de eerste viool spelen”, of, “Iets voor de kat zijn viool doen”. Emoji kan voor het strijkinstrument zelf staan of voor klassieke muziek.
U+1F3B2
Dobbelsteen emoji U+1F3B2
🎲 Dobbelsteen
De dobbelstenen zijn gevallen. De dobbelsteen wordt in veel bordspellen en in het casino gebruikt. Hoe de zeszijdige dobbelstenen zullen vallen, bepaalt het geluk of het lot.
U+265F
Schaakstuk U+265F
 Schaakstuk
“Dat was een slimme (schaak)zet”, of, “Iemand schaakmat zetten”. Strategisch bordspel dat door twee personen gespeeld kan worden met 16 schaakstukken, waarvan elk eentje in een lichte en de andere in een donkere kleur. Symbool voor intelligentie, maar ook de strijd tussen goed en kwaad.
U+1F47E
Monster emoji U+1F47E
👾 Computerspelmonster
Laten we gaan gamen! De monster smiley is bekend van de speelautomaten en computerspelletjes. Wordt ook vaak geïnterpreteerd als buitenaards wezen.
U+1F3AF
Dartbord Whatsapp U+1F3AF
🎯 In de roos
Voltreffer! Je hebt een punt! De blauwe pijl in het midden (Bullseye) van een dartbord wordt ook gebruikt om het dartspel aan te duiden.
U+1F3B3
Bowling smiley U+1F3B3
🎳 Bowlen
Zullen we gaan bowlen? Wordt als sport gezien, maar is ook een populaire vrijetijdsbesteding met vrienden en familie. Iets is goed gegaan, een uitdaging was succesvol, of je hebt een ‘strike’ gegooid, dus alle negen kegels lagen om.
U+1F3AE
Console emoji U+1F3AE
🎮 Gameconsole
Laten we gamen! Uitnodiging voor vrienden om samen te gamen. Er is een nieuw videospel uitgebracht die je de komende tijd wel bezig zal houden. Of het nu een fantasyspel, avonturengame of autorace betreft, spelen met de gameconsole is een populaire vrijetijdbesteding.
 • Anoniem

  Het betekent dat je van gokken houdt.

U+1F3B0
Gokautomaat Whatsapp U+1F3B0
🎰 Eenarmige bandiet
We gaan naar Vegas! De gokkast wordt bediend met een hendel, een soort arm dus en trekt als een bandiet het geld uit de zakken. De 7 wordt als geluksgetal beschouwd. Verschijnen dezelfde symbolen, dan keert de machine de winst uit.
U+1F9E9
Puzzelstukje U+1F9E9
🧩 Puzzelstukje
“Het is lastig”, of, “Hoe past het allemaal in elkaar”, of, “Jij bent het ontbrekende stukje”. Of het nu gaat om een spel of vrijetijdsbesteding, de puzzelstukjes worden tot een totaalbeeld bij elkaar gepuzzeld. Kan verwarring of mysterie uitdrukken. Met puzzelen train je het gezichtsvermogen en de tastzin, evenals het logische en abstracte denken.